Koncertek:

Köszi

2010. január 11., hétfő

Zenekari logó pályázat

Hajdu Botond
Bánki Dániel

Köszönjük szépen a két beküldött munkát. Nagyon jól sikerültek. Nagyon tetszik, hogy Dani rajzán mindenki felismerhető. (Nyilvánvalóan Boti munkáján is.)
Várunk Titeket január 16-án a Cornerbe, ajándékot fogtok kapni. Becsomagolva ugyan nem lesz, de kellemesen fogyasztható hőmérsékleten adjuk át.

17 megjegyzés:

Dávid Holló írta...

... Becsomagolva ugyan nem ... fogyasztható hőmérséGleten ...

Egyszer egy kémia beadott jegyzőkönyvben láttam ilyet. Nyilván egyetemen, hol máshol vannak ilyenek. Azóta megmaradt bennem, hogy végül is biztos lehet így is írni, ha a tanár mintának hozta be mutogatni, hogy ilyen kell. :)

A két "pályamunkát" beküldőknek ezúton is szeretnék gratulálni: Gratulálok ezúton is!

Köszönöm a szót

Dávid Holló írta...

De azért figyelitek, hogy csak a HOLLÓ van feketére színezve, a többi madár csak szürkés :)

Dávid Holló írta...

Na szép, összekommenteltem a saját bejegyzésemet :)

Dávid Holló írta...

Ráadásul 1 percen belül

Varga Dávid írta...

Óriási! Nagyon Tetszik! Mind a Kettő!

Unknown írta...

Na csak azért, hogy nehogymár egyedül kommenteld a saját bejegyzésedet.A Botié igazán eredeti, az egyszerűségében van a nagyszerűsége. A Danié viszont übertetszik, nagyon ötletes, jópofa, vicces és minden kis részlet helyes ábrázolására nagyon odafigyelt.Irigylem a kreatív embereket,akik még meg is tudják valósítani az ötleteiket.

...petya, a petya... írta...

dávid meg zoli ágai gémesek:D

Varga Dávid írta...

még szép ;)...amúgy, az most jelent valamit, hogy nekem a fán levő odúról először nem az jutott eszembe (egyáltalán nem a rajz hibája)? ;)

lightpost írta...

miazhogy először nem az...
naná hogy az...
aztán az odu :P

...petya, a petya... írta...

dávid, nemis te lennél:P a boti logóján sajnos zavar picit az ampersand ("&"), depedig milyen jó amúgy. a danié meg poszterre való, lábdobra így sok. esetleg csak a 4 jómadár egymás mellett? nem kellenek bötűk sem, azt úgyis tudja mindenki.

lightpost írta...

amúgy Petya aszonta, hogy Dani, ha ezt olvasod, rajzolhatnál esetleg egy olyat is, ahol egymás mellett ül a négy jómadár szépen sorban.

...petya, a petya... írta...

(a jómadarat egymástól függetlenül találtuk, bár nyilván nem túlzottan kreatívan.)
legyen a szóellenőrzés "fospl".

lightpost írta...

nekem physi volt :P
(de felvágósak, még ypszilonnal írják...)

Zizi írta...

ejha nekem nagyon tetszik Dani és boti ötlete is. Az rögtön látszik, hogy egész más úton indultak el, de pont ez a külömbözöség az, amitől mind a két konstrukció elnyeri a maga értelmét. A magam részéről én azt javasolnám, hogy mindkét munka kapjon egy kidolgozottabb formát - ám elveiben ragaszkodjon az eredetihez - és kerüljenek felhasznárásla külömböző módokon, például az egyik logóként mígh a másik esetleg lemezborító, vagy honlapháttér, vagy egyéb formájában.

Σ:Dani és Boti is készítsék el ötleteik további változatait, és akkor majd a bőség zavazában vergődve kitaláljuk, hogy melyik rajzot mire használjuk fel.

Béke! szeva

Tomi írta...

egetértek azzal a vonallal, h a Danié inkább valami rajznak, borítónak jó, de nem igazán logó, a Botié sokkal inkább, nyilván nem fog a h&m azzal törődni, h baszki Ungáriában van egy adag lökött gyerök, akik lenyúlták a logónkat.

eapo írta...

egyszerűen pörfekt. minden elismerésem mindkét munkáért.

eapo írta...

üdvözletem,
kérés/jótanács:
kérlek töröljétek a "pályázat" címkét, mivel a keresőmotorok irreleváns tartalmat indexelnek minden egyes posztolás alkalmával.