Koncertek:

Köszi

2010. január 13., szerda

Boewebb informatio

Remélem senki sem felejtette el, hogy január 16-án, szombaton a Corner Stage-ben Holló Meg a Többi Madár koncert lesz, este kilenc körüli kezdéssel.

Előttünk lesz egy előzenekar, akik nagyjából talán nyolc óra körül kezdenek; szintén egy viszonylag új formáció, viszont régebbi stabil zenei háttérrel rendelkező arcok alkotják, érdemes meghallgatni őket. Viszont hogy mi nyavalya lehet a nevük, azt egyelőre senki sem tudja. Ők sem.

A koncertre egyébként az előzőhöz megtévesztésig hasonlító repertoárral, de új dalokkal, sőt új saját dallal érkezünk, szóval lesz ám hangulat. A korábbi képösszehasonlítós verseny él, tehát aki össze tud szedni 5, azaz 5 darab apró különbséget, az TÉNYLEG kap ingyen sört, és mind tudjuk, hogy azért annak mennyivel jobb az íze.

ingyen sör jár továbbá annak is, aki kerít Borsod megyében legalább egy követ, ami nem, hangsúlyozom, NEM riolittufa. több kőért is csak egy sör jár.

összefoglalva, mindenkit várunk szombaton, a félévi bizi és az utolsó vizsgák ellen intézett utolsó roham előtti erőgyűjtésre; a szilveszter utáni józanodás feledtetésére;

Corner Stage; 2010.01.16. 21:00

http://www.cornerstage.hu/ ez link oda.

4 megjegyzés:

lightpost írta...

Regélő köveket nem lehet nyerni? :(

...petya, a petya... írta...

nem, viszont lehet érte sört kapni:P

Tomi írta...

ha valaki nagyon úgy érzi, hogy igénye van a Regélő Kövekre, az elviheti; főleg azok, akik jogosan tartanak igényt az egyhetedére. Egyébként a zenekari könyvtárból kikölcsönözhető.

Dávid Holló írta...

Pontosabban zenekari könyvtár és üres üveg lerakó.
(De csakis szigorúan olyan üveg, ami valamilyen formában a múlt homályában alkoholt zárt magába, MI pedig megszabadítottuk eme súlyos terhétől. - Tényleg könnyebb lett utána az üveg.)