Koncertek:

Köszi

2009. december 27., vasárnap

Elveszett csis-moll keresi gazdáját!

A képen Dávidka csis-mollja látható. Sajnálatos módon a kép készítése során problémák adódtak, így elemezhetetlenné vált a lefogott moll akkord. (Konkrétan eltakarja a mikrofon.)
Ezúton kérek Mindenkit, aki tudna nekünk segíteni az ügy gördülékeny lebonyolításában, hogy megfelelő ellenszolgáltatás jegyében küldje el nekünk a csis-moll lefogásának rajzát.
A zenekar jövője múlhat rajta!

Továbbá a csis-moll kialakulásáról szóló történet megírására pályázatot hirdetek ki. Minimális követelmény a 3 sor Jegyzettömbben (Enter használata nélkül).
A legkiemelkedőbb munkát beküldők között a beküldő személye felé a zenekar "nagyon magas" elismerését sorsoljuk ki.

1 megjegyzés:

Varga Dávid írta...

Ez egy jó kis versenynek indul ;)...
Egy kicsi segítséget azért adok, mert úgy érzem, a mikrofon betakarásával fel adtam a leckét ;): egy bizonyos lelki állapotot el kell érni ahhoz, hogy ezt az ember lefogja. Ezt nem lehet egyszerűen csak "tab"-al leírni. fontos az arc is (mint látjátok ;) ), hogy tükrözze azt az állapotot amit a csis-mó (és itt jelzem, hogy tanult kollégám rosszul írta le, ugyanis "csis-mó"-rol beszélünk) lefogása előhoz belőlünk. úgyhogy föltétlen fényképes megoldásokat várunk a zenekar í-mél címére. Jó játékot, és mindenkinek sok sikert kívánok! ;)