Koncertek:

Köszi

2009. december 28., hétfő

Repertoár

Amit még indítványoznék, hogy egyrészt továbbra is bátran jelölgessetek be minket, hogy olvastok, ismerünk, estébé; másrészt nyugodtan lehet javasolni dalokat, amiket szeretnétek hallani tőlünk. Nyilvánvaló, hogy erősen szűrni fogjuk a javaslatokat, senki ne sértődjön meg, ha kérését nem teljesítjük. Természetesen idővel szeretnénk a repertoárunkban a hangsúlyt saját dalokra fektetni (januárban legalább egy új nótát mindeképp hallhat az, akinek bármi emléke van az első koncerten játszott saját szerzeményekről; akinek nincs, az természetesen többet is), így egyre kevesebb feldolgozás lesz hallható. A javaslatokat ésszerűen tegyétek, mármint a zenekar profiljához illő, vagy attól kellően nagyon távol eső dalokat várunk, amikbe belenyúlhatunk saját ízlésünk szerint. A javaslatokat küldhetitek e-mailben a zenekar ímélcímére, vagy megjegyzésekben, akár empéháromban, akár jútyúblinken vagy bárhogy.

Köszi.

Küldhettek sört is, postán.

4 megjegyzés:

Gergely írta...

ez bár nem repertoárjavaslat, de ha már ennyire webkettesek lettetek, ami egyébként messzemenőkig helyénvaló, akkor csinálhatnátok egy zenekari fészbúk oldalt is, mert az is "kell" már. :)

Varga Dávid írta...

rajta vagyok...;)

Tomi írta...

az a baj, h ha ezerféle dolgot fogunk csinálni, akkor egyikre sem fogunk figyelni, de majd beosztjuk sztem. meg ivivklub meg mályszpész meg tvitter is kéne, csak mindet úgysem fogjuk rendszeresen kezelni.

lightpost írta...

májszpész feltétlenül kell, meg demó, amit felrakhattok oda, hogy hadd szóljon.